Zakelijke Kerstwens

Tijdens de kerstdagen wil je liever niet je hoofd bij het werk hebben. Bij voorkeur vier je deze donkere en gezellige dagen met familie en vrienden om optimaal te ontspannen. Om dit tijdens de kerstdagen ook echt te kunnen is het wel verstandig om je zakelijke relaties te onderhouden. Doe dit al begin december, net na Sinterklaas. Zorg er voor dat je ze na een prettig jaar van samenwerking ook volgend jaar met je willen samenwerken.

Hoe kun je dit het beste aanpakken? Door gebruik te maken van een traditioneel gebruik van kerstkaarten met een boodschap en in sommige gevallen vergezeld van een klein relatiegeschenk (een kerststol, een rollade of wellicht een kalender).

zakelijk kerstwens 2018Doe er een mooie kerstkaart bij en je zit gebakken voor het komende jaar. Hieronder vind je mooie teksten die je kunt gebruiken voor de zakelijke contacten.

Kerstwens zakelijke relatie

Bedankt voor het doen van zaken tijdens het afgelopen kalenderjaar!
We kijken er naar uit om dit komend jaar wederom succesvol te doen

We kijken er naar uit om ook in het nieuwe jaar onze voortreffelijke samenwerking voort te zetten9

Namens wensen we jullie veel voorspoed en geluk in 2019!

Bedankt voor het vertrouwen in 2018
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

De samenwerking in 2018 was goed
Laten we 2019 nog beter maken!
Fijne dagen!

Bij deze een welgemeend bedankje voor het doen van succesvolle zaken tijdens het afgelopen jaar
Het was ons genoegen om jullie bedrijfsdoelen te helpen realiseren en we kijken er naar uit om dit in de toekomst wederom te doen. Gelukkig nieuwjaar!

Prettige dagen en op een vruchtbare samenwerking in 2019