Kerstwensen voor een vriend

Vrienden zijn een belangrijk onderdeel van je leven naast je familie. De kans is dan ook groot dat je dit jaar Kerstmis viert met vrienden. De kerstdagen zijn dan ook een uitstekend moment om je waardering uit te spreken naar je vrienden. Waar ben je trots op het afgelopen jaar, wat wil je je vriend toewensen voor het nieuwe jaar? Zeker na een ontzettend bewogen jaar zoals 2020.

Juist op deze momenten kan het moeilijk zijn om goed uit je woorden te komen. Velen zoeken dan ook naar kerstteksten voor vrienden ter inspiratie voor hun eigen boodschap. Ben jij ook op zoek naar een originele kerstwens voor een vriend om goed 2020 af te sluiten?

Op deze website vind je daarom een verzameling van kerstwensen die speciaal gericht zijn op vrienden. Je kunt deze teksten gebruiken als bron van inspiratie of gewoon helemaal overnemen. Er zitten namelijk een paar prachtige gedichten en teksten bij!

Kerstteksten vriend 

Vrienden komen en vrienden gaan
in de korte tijd van ons bestaan.
Ook jij kwam langs in mijn leven
maar vertrok niet weer.
Dit kerstcadeau zal je aan onze vriendschap herinneren
elk dag, telkens weer

Samen zijn we met kerst,
vrienden voor het leven.
Samen genieten we van dit feest.
Dit persoonlijke cadeau wil ik je geven

Jullie staan altijd voor me klaar,
niets is jullie ooit te veel.
Ik voel me gelukkig en blij
nu ik met jullie dit kerstfeest deel

In huis klinkt muziek en gelach
van onze kinderen, vrolijk en blij.
Kerst is pas echt een feestdag
met goede vrienden zoals jij

Vandaag zijn we weer bij elkaar,
Kerst vieren we ieder jaar
samen, met veel gezelligheid
genieten we van deze mooie tijd

Ik wens jou echt alle sterren die er zijn
dat deze te zien zijn achter het wolkengordijn
een gouden ster voor in je haar
een zilveren ligt hier al klaar
ik doe deze voor jou in mijn envelop
dan kan jouw geluk voor Kerst toch niet meer op?

Je kunt het al lezen aan mijn kaart
ik dacht al aan je afgelopen maart
met het roerige jaar achter de rug
kijk jij liever niet meer terug
als vriendin heb ik alles onthouden wat je zei
daarom krijg jij nu dit Kerstgedicht van mij

Nog steeds vind ik het een pech
wij wonen beide te ver weg
om elkaar even een knuffel te geven
want dat hoort toch bij het leven
Elk jaar met Kerst denk ik eraan
en verlang ernaar om tegenover jou te staan
Nu toch maar weer met een wens op papier
en zeg ik ‘Fijne kerst’ vanaf hier

Ik zal jou nimmer laten vallen
wat er dan ook allemaal gebeurt
ik wens jou alle mooiste kerstballen
alles wat jouw Kerst dan ook maar kleurt
een rode strik, een gouden ster
een groot cadeau, of gaat dat wat te ver…
Ik wens jou de mooiste Kerst, als goede vriend
want dat heb jij beslist verdiend!